Jan 15, 2014, 11:50 AM

Песен 

  Poetry » Love
563 0 6

ПЕСЕН


Докосвам те със устни и мълча - 
не мога чувство с думи да извая.
Не искам грубо да го залича,
докато то около нас витае.

Усещаш ли го, както сещам аз
в очите ти безкрайно топла нежност?
От устните ти как се влива страст
дълбоко в мен, като море безбрежна?

Чуваш ли? Сърцето ми тупти.
С насечен ритъм къса тишината
и слива чувство, пориви, мечти
в мелодия на песен тъй позната,

звучала първо във гърдите на Адам,
докато страстно е прегръщал Ева.
От двама пята тази песен, знам,
дарява щастие. В любов заклева.

14. 01. 2014 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??