Apr 16, 2010, 8:41 PM

Песен за добрината 

  Poetry » For kids
2931 0 0

ПЕСЕН ЗА ДОБРИНАТА


 

Колко е безценна наш'та добрина!

С нея във сърцето ми има светлина.

Дори пред милиони, милиарди пари,

аз си избирам да бъдем добри!

За миг поне се спрете,

за секунда помислете:

"Тъга и луксозна кола

или бедност и доброта?"

Знаете колко фалшиво е злото,

докато винаги, винаги побеждава доброто!

Доброто е жест, доброто е надежда,

то на сигурно място злото отвежда!

                                               Ралица Костова

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??