ПЕСЕН ЗА ДОБРИНАТА
Колко е безценна наш'та добрина!
С нея във сърцето ми има светлина.
Дори пред милиони, милиарди пари,
аз си избирам да бъдем добри!
За миг поне се спрете,
за секунда помислете:
"Тъга и луксозна кола
или бедност и доброта?"
Знаете колко фалшиво е злото,
докато винаги, винаги побеждава доброто!
Доброто е жест, доброто е надежда,
то на сигурно място злото отвежда!
Ралица Костова
© Ралица Костова Todos los derechos reservados