Mar 22, 2011, 10:16 AM

Песен за теб 

  Poetry » Love
666 0 0

Сърцето ми за теб написа песен,

мотив най-нежен бе моята душа.

С нотите на вечната безбрежност,

сив океан - несподелена самота.

 

Познах мечтите ти най-съкровени,

от онзи миг, когато те видях.

Как през пространството и времето

аз себе си в тебе разпознах.

 

И втурнах се към тебе омагьосана,

чрез любовта, познала твоята душа.

По пътя вечен, търсейки забравата,

пресътворихме се в чиста светлина.

© Валентина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??