Ръцете ми и сред вятъра
композират мелодия
за любовта с текста
от спомените преживяни.
С думи, в рими написани -
като в писма сантиментални.
Поезия впечатляваща.
Аранжиментът завършва
цялата ми идея
с емоцията и вълненията ми.
В мислите ми - незабравим си.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.