Здравей, Слънце,
здравей, ден!
Всяка сутрин песента на живота
нахлува във мен.
Кой казва, че съм влюбена?
В очите ми синее нежна нега...
В гората на живота съм изгубена
и влюбена наистина съм в него!
И няма нищо по-прекрасно от това,
да се събуждаш и потъваш в синевата на деня,
като пъпка събудена
да руменееш от утринната зора!
И има само една дума за това - КРАСОТА!
© Ралица Недева Недева All rights reserved.