Sep 20, 2019, 4:38 PM

Пет опашки 

  Poetry » For kids
557 0 2

Десет дългички ушички,
пет опашки пухкавели,
пет нослета, душат всички,
морков търсят да намерят.
Няма вдясно, няма вляво,
ни под старата саксия.
Чичо Охльо наминава,
дочул детска гюрултия:
- Дългоушко, Пухкалана,
Сивчо, Зъбчо, Опашатко,
не плачете, иде мама,
и ви носи зеле сладко.

19.09.2019г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??