Jun 18, 2021, 8:38 AM

Писмата 

  Poetry
302 0 0

Писмата са малки книги

Размразени планински реки

Знамена на прикрити тревоги

Върхове в непрогледни мъгли


Очите са жадни птици

Подплашени млади сърни

Доверили се котки бездомни

Опустели вълни

© Лилия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??