Aug 22, 2017, 3:56 PM

Писмо 

  Poetry » Love
352 0 0

Пиша писмо до моята първа любов

Вечни думи изгарят в сърцето ми

Думи неказани думи оставени

За теб

Шепнат устните

© Concertino Concertino All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??