May 26, 2009, 12:42 AM

Писмо 

  Poetry » Love
690 0 2

Изчезна ти,

къде се скри,

защо сърцето ми разби?

забрави нашите мечти -

разходки в дивните гори...

как там аз, сладката душица,

бих била твоята кралица -

пътят ни луната да огрява,

но не... страстта е разпиляна.

....................................................

"Сега не знам:

дали да обичам,

или всички да мразя -

сърцето е счупено

на хиляди парчета -

като стъклена ваза."

 

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Казваш "разпиляна страст"
    и отговора даваш,
    не се поддавай ти във нейна власт,
    и мъка няма да познаваш.
    (поне отчасти ще си я спестяваш)
  • Обичай по- добре,
    ще е стастливо твоето сърце!
    Поздрави!
Random works
: ??:??