Mar 24, 2010, 4:58 PM

Писмо за теб 

  Poetry
684 0 0

В мислите ми идваш още,

разхождаш се, а аз не мога да те спра.

В сънищата ми се появяваш нощем

и пак целуваш ме, но в съня.

 

Тръгна си от мен и се сбогува,

а аз останах със сълзи на очи,

устата не помръдна, а опитах

да крещя "Мили, остани! "

 

Защо съдбата ни е толкова жестока?

Защо отведе те толкова далеч от мен?

Защо раната, така дълбока,

расте все повече с всеки ден?

© Покипси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??