Oct 23, 2006, 5:21 PM

Питай 

  Poetry
679 0 12

Питай

А дали те обичам? - Не питай ме!

Ще познаеш учестеното дишане,

ще усетиш на сърцето ми ритъма,

ще потънеш в пропастта на очите ми!


... Замина на юг, като птиците.

И чакам несбъднати пролети,

а бавно менят се сезоните...

Дали те намразих? - Попитай ме!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??