Feb 4, 2010, 2:47 PM

Питай пепелта 

  Poetry
448 0 1

Спри да пишеш! И без това -

стените са издраскани достатъчно.

Зазидан в тях е и последният ти вик,

откъснал се във миг на отчаяние.

 

Сега навред обхожда само самотата,

приютявала с години плесента.

Но слънчев лъч се мъчи да надникне,

дали ще преуспее - знае само пепелта.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??