Jan 21, 2011, 8:12 PM

Плаче ми се 

  Poetry » Love
1938 0 1

Плаче ми се, всяка секунда.

Плаче ми се, всеки миг когато вдишвам.

Плаче ми се и насън.

Плаче ми се, няма  значение  къде съм.

Плаче ми се, няма значение на колко съм.

Плаче ми се, няма значение, че съм мъж.

Плаче ми се, защото имам сърце.

Плаче ми се, защото съм го дал на някой.

Плаче ми се, защото той не е с мен.

Плаче ми се, за моята любов.

Плаче ми се, защото не я виждам до мен.

Плаче ми се, защото не ми шепне на ухо.

Плаче ми се, защото я няма любовта ми до мен.

Плаче ми се, не мога повече.

Плаче ми се, но сълзи не ми останаха.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тежки и истински са мъжките сълзи, но щом не са ти останали, значи край с плача, това беше, пречистен си, вдигни глава и продължи напред, смелост и сили, поздравления за силния стих!
Random works
: ??:??