Feb 3, 2022, 10:07 AM

Плаче в мене тишината 

  Poetry » Love
186 0 2

    

Плаче в мене тишината

 

Сякаш есенна тъга,

разпиляла златните листа,

и усмивка в утрин синя,

сякаш лъч, надежда, светлина…

плаче в мене тишината.

 

Сякаш слънце, топлина,

много силна истинска мечта

и въздишка на душата,

път далечен, чезнещ, любовта –

плаче в мене тишината.

 

Може би  към теб вървя,

може би без теб така тъжа,

плаче в мене тишината

във очите с бисерна сълза,

отразила красотата.

 

Сякаш есенна тъга,

разпиляла златните листа,

и усмивка в утрин синя,

сякаш лъч, надежда, светлина…

плаче в мене тишината.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??