Jan 5, 2008, 2:20 PM

Плачеща китара 

  Poetry » Phylosophy
2254 0 23

                       В памет на рок певеца Баръш Акарсу


Танцуват звуци страстни
на влюбена китара...
Зове гласът ти властно
за истините стари,
за чувствената нежност,
изгряла в сетивата,
за чистите копнежи,
разголили душата...

Сега си на Небето.
Докрай свещта изгаря.
И къса се сърцето
на плачеща китара...


 

                                 http://vbox7.com/play:b9233191

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??