На Георги и Милена
Ти, която виждаш блясък
на хората в очите на
само/Убийцата
спомни си празник на
“Във въздуха, там остават твоите корени, там, във въздуха…”*
Jiskor
върви и знай
не се обръщай
ще те погледна с гняв
* Пол Целан
© Божидар Пангелов All rights reserved.