Sep 7, 2012, 9:40 PM

Плачът 

  Poetry
779 0 1

 Плачът е там зад хълма, скрит от самия мен.

 Стои целият подгизнал, изгубен, чакащ следващия ден.

 Живеят заедно с вярата и някои други чувства в една малка пещера.

 Надеждата все още ме издирва най-силна от всичките.

 Дали ще ме намери?

 Едва ли, над мен вече е поникнала трева.

© Васил Ценков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??