7.09.2012 г., 21:40 ч.

Плачът 

  Поезия
720 0 1

 Плачът е там зад хълма, скрит от самия мен.

 Стои целият подгизнал, изгубен, чакащ следващия ден.

 Живеят заедно с вярата и някои други чувства в една малка пещера.

 Надеждата все още ме издирва най-силна от всичките.

 Дали ще ме намери?

 Едва ли, над мен вече е поникнала трева.

© Васил Ценков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??