Oct 15, 2008, 10:23 AM

Планетатаааа... 

  Poetry » Other
517 2 7
Планетатаааа...

Легални паразити,
финансови бандити,
Монополи безсрамни
на банкерите гладни,
лихвари на шайки
с продадени майки,
мулти милиардери
с апетит без предели.

Изсякоха горите,
отровиха водите,
земята преровиха
и всичко изровиха,
планетата тотално съсипаха,
после истерично извикаха:

"Тъпи роби, бързо се впрягайте и помагайте,
планетата - частната ни собственост - спасявайте,
климата и китовете спасете,
хайде, бързо,не се бавете,
планетата поправете,
зелени всички станете,
че трябва ни приятен климат сега,
та и на децата ви да изпием кръвта".

- Съжалявам, дебели свине, но не върви,
ваша е, спасете си я сами!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??