Jun 21, 2016, 9:39 AM  

Плен 

  Poetry » Other
373 1 9

В лабиринта на сърцето ти,
отровно сам,
отдавна съм затворен,
неумиращ спомен,
и чакам свобода
или екзекуция.

 

Не искам демона да бъда,
Минотавър по принуда,
надеждите разкъсващ, 

тъмнокоси,
отчаяно залутани,

наивно боси...
Принасяш ми ги в жертва,
за да мога да остана.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??