Да плуваш на повърхността не ти е лесно,
подтиска те гърбът, накланяш пак глава,
полага ти се малко пак на теб,
но не се надявай за правосъдие от мен.
Но във водата не можеш да се просълзиш
и дори да плуваш сред мехурите,
отворени да са ти винаги очите,
ако искаш да достигнеш силата на вълните!
© Косара Коцева All rights reserved.