Jul 3, 2011, 6:36 PM

Плувец голям 

  Poetry » For kids
1021 0 17

 

 

По това стихче бе направена песен, която се класира за финала на тазгодишното издание на Фестивала за нова детска песен "Сладкопойна чучулига", Бургас

 

 

Плувам кроул и плувам бруст –

знам ги вече наизуст.

Плувам гръб и бътерфлай.

Кой е пръв плувец, познай!

 

Пляскам сред вълните здраво,

ала случи се беда:

както порех ги стремглаво,

ох, нагълтах се с вода...

 

Инак съм плувец голям –

всички стилове аз знам!

Но, за да съм по-спокоен,

вече ще си плувам с пояс.

 

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??