Feb 26, 2005, 5:31 PM

Плъховете, не мога да спя от пияници 

  Poetry
897 0 3
Плъховете са виновни

Плъхове.
Да,да, плъховете!
Не мога от тях да заспя.
Обвинявам всички клошари,
обвинявам всички онези луди,
всички бедни тролейни пияници.
Виновни са,че не мога да спя!
Но ето, заспивам.
Виждам мерцедеса си,
качвам се в джипа си,
вечерям с министри,
спя със скъпи мацки.
Будя се,
плъхове лазят.
Обвинявям пияниците
за недоспалите си очи.
Кого друг да обвинявам?!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??