Oct 8, 2020, 6:19 PM

По действителна случка 

  Poetry » Phylosophy
260 1 2


Два гълъба
се целуват на балкона.
Нямат бъдеще.
Ни минало.
Щастливи са.

 

© Петя Ташева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??