По- добре е да сме
зли!
Колко лесно става,
когато другия за всичко се винява.
А после щастие лицето да огрява,
когато виждаш как той страда!
Но смисъл има ли това?!
Всеки греши понякога!
Важно е на време да се осъзнаваме
и ако трябва вината да признаваме.
Така, че да сме зли отпада,
по- добре е да сме
хора-
земни и добри.
На злото да се усмихва ме
и дявола с целувка да надвиваме.
01.08.2006
© Марина Пл All rights reserved.