14 авг. 2006 г., 23:16

ПО- ДОБРЕ 

  Поэзия
584 0 0

По- добре е да сме

                                     зли!

Колко лесно става,

когато другия за всичко се винява.

А после щастие лицето да огрява,

когато виждаш как той страда!

Но смисъл има ли това?!

Всеки греши понякога!

Важно е на време да се осъзнаваме

и ако трябва вината да признаваме.

Така, че да сме зли отпада,

по- добре е да сме

                                       хора-

земни и добри.

На злото да се усмихва ме

и дявола с целувка да надвиваме.

 

01.08.2006

 

 

 

© Марина Пл Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??