Jun 15, 2012, 10:52 AM

По-красива от седемцветната дъга 

  Poetry » Love
1180 1 3

Погледни във тази нощ звездите

и повярвай - по-красива си от тях,

когато си с мен, погледни ме в очите,

там пише - "По-красива си от тях."

Аз обичам, обичам ти косите,

те са и слънце, те са и луна,

по-прекрасни са даже от брезите,

аз няма никога да те нараня!

И премине ли гласът ти нежно-тих,

премине ли, той тихо покрай мен,

ражда се в душата стих,

по-безценен от всяка клетва,

по-скъпоценен от живата ми студен.

Изгарям да видя твоето лице прекрасно,

то по-искрящо е от седемцветната дъга,

но колкото и да те обичам страстно,

твоето лице ражда в мен тъга.

Няма нищо,че страдам, повярвай, няма нищо,

само важно, е че те обичам истински

и че ти си всичко смислено...

Само важно, е че теб те има,

 че съществуваш на грешната земя

и че за мен си незаменима,

че винаги била си и оставаш една...

Погледни във тази нощ звездите

и повярвай - по-красива си от тях,

когато си с мен, погледни ме в очите,

там пише - "По-красива си от тях..."

Да, по-красива си от тях...

По-красива от седемцветната дъга!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аз не мога да пиша, а щом не мога да пиша е нормално и да има критики, така че ги приемам и благодаря, за което
  • А сега как да няма друга дъга освен седемцветната пречупете малко ограниченото човешко мислене, моля!
  • косите, брезите... много повторения.

    Друга дъга освен седмцветна няма - многословието убива емоцията...
Random works
: ??:??