May 22, 2015, 1:04 AM

Побързай 

  Poetry » Other
352 0 1

 

 

Преди да си тръгнеш,
недей да говориш.
Много искаш да кажеш
знам, но ще се забавиш.

Дъждът мокри, попива
и всяка секунда прогизва.
Не говори скъпа моя,
... побързай.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??