Oct 24, 2010, 2:04 PM

Подай ръка 

  Poetry » Love
1590 0 5


 

Подай ръка! У мен  преливат

и нежни чувства, и тъга.

Във вените ми се разлива

една вълшебна топлина.

 

Трепти у мене неспокойна,

красива като цвят любов.

Душата ми е птица пойна,

а песента ù – страстен зов.

 

Подай ръка! Така жадувам

до теб щастлива да вървя.

Любов в очите ти сънувам

и тя ме къпе в светлина.

 

Подай ръка! Към теб протягам

една любяща, топла длан.

Мигът на първата ни среща

навеки ни е свързал, знам!

 

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??