Dec 30, 2007, 3:13 PM

Подарък 

  Poetry » Love
1364 0 9
 

Подарък имам...

Опакован е във Самота.

Панделката му е Липсата ти.

Картичката е написана с Тъга.

А вътре е препълнено със Любовта ми.

 

Какъв Подарък?!

Едно усещане, но без докосване...

 

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??