Jun 18, 2021, 9:21 PM  

Подписано с любов... 

  Poetry » Phylosophy
282 1 3

Таня Мезева и Таня Г. Денева

 

Всеки миг, а и всички след него,

е кодиран в наште души.

Таен шифър – с алфа, омега...

подредил е дарените дни.

Отредил ни е път и пътеки

в този свят от съдбата избран,

в лабиринта тъй сложен, нелеки,

сто урока за нас е подбрал.

Как по него ще минем? Сърцето

знае само, щом води го Бог.

Невъзможното днес щом приемем,

че възможно ще стане... с любов.

Т.М.

 

Всеки ден... става ново начало.

Всеки ден носи нови мечти.

Дар от Бога, живота избрали,

за да бъдем отново добри.

Да поправим изказани думи.

Да поискаме прошка, дадем...

Да обичаме наши... И чужди.

И приятелства да създадем.

Да премислим живота сначално

и да станем смирени, добри...

Всяко утро е ново начало,

и с любов... нека то продължи.

Т.Г.Д.

 

18.06.2021 г.

 

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??