Feb 10, 2007, 11:33 PM

Поезията  

  Poetry
567 0 11
Поезията е дарба! Тя е красота!
Щом в сърцето ти чувство се ражда,
тя първа оповестява това.
Поезията е сила...

Тя ражда, не убива!
Помага да се преоткрием.
И пътят става по-лесен, нека вървим -
напред, към своята недежда, да сбъднем своите мечти!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??