May 23, 2009, 1:48 AM

Поискай ме 

  Poetry
1222 0 11

Поискай ме. Поискай ме сега.

С ръцете си горещи ме обвивай

и с устни - пеперудени крила

до дъно безпощадно ме изпивай.

 

Поискай ме. Тежи от тишина,

невидими светкавици се впиват

до болка в две преплетени тела

и пламъци изгарящи разливат.

 

Поискай ме. В очите ми чети,

словата помежду ни са излишни.

Отдавна зная твоите мечти,

ти знаеш за любовите предишни.

 

Но тази нощ е наша. Замълчи.

Докосвай нежно миналите рани.

В сърцето си с любов ме приеми,

тогава вечно твоя ще остана.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??