Aug 8, 2010, 9:31 PM

Поискаш ли 

  Poetry
978 0 22

Поискаш ли –

можеш да вържеш тъгата

под сянката

на радостта...

 

Поискаш ли –

можеш да счупиш вината

в огнището

на съвестта...

 

Поискаш ли –

можеш да разрошиш съдбата

и да изпиеш до дъно

страха...

 

Поискаш ли –

можеш да приспиш мисълта

и да събудиш,

и сбъднеш съня...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??