Jul 23, 2007, 8:27 PM

Покажи ми ... 

  Poetry
643 0 9


Събýди ме,
наýчи ме да се усмихвам,
припóмни ми че мога да пея.
Нестинарка искаш да бъда,
но по жарава да ходя дали умея?

Мога ли?
Покажи ми…


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??