Apr 26, 2020, 2:18 PM  

Поклон 

  Poetry
1194 2 8

Поклон Ти правя, Боже, доземи,

задето ангел за баща ми прати.

В четирсет дълги мига озари 

той пътя ми към Теб чрез добротата си.

© Светличка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??