Jan 19, 2023, 6:15 AM

Поклон 

  Poetry
500 1 7

На прозореца кацна врабче.
Малко, рошаво, гладно и сиво.
С крачета скокливи - стъпчици две
любопитно, безгрижно, щастливо.
Подадох трохички в ръка...
гладен поглед към хляба отправи.
Едно сърчице, разтуптя се в мига
щом Вселената...
поклон чрез ръката ми прави.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??