19 янв. 2023 г., 06:15

Поклон 

  Поэзия
498 1 7

На прозореца кацна врабче.
Малко, рошаво, гладно и сиво.
С крачета скокливи - стъпчици две
любопитно, безгрижно, щастливо.
Подадох трохички в ръка...
гладен поглед към хляба отправи.
Едно сърчице, разтуптя се в мига
щом Вселената...
поклон чрез ръката ми прави.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??