Искам сърцето да бъде безмълвно.
Искам кръвта да боде и изстива.
Капка последна в лед да пребъде.
Защо е горещо? Трепти и прелива.
Спирам да дишам. Хлад ли повея?
Търся покой, а уханна съм, жива.
Нищо не чакам, защо ли копнея?
Ще ми се просто да бъда щастлива.
© Димитрия Чакова All rights reserved.
отличниците-отговарям аз!!!