21.01.2007 г., 16:19 ч.

ПОКОЙ  

  Поезия
564 0 7

 

 

Искам сърцето да бъде безмълвно.

Искам кръвта да боде и изстива.

Капка последна в лед да пребъде.

Защо е горещо? Трепти и прелива.

 

Спирам да дишам. Хлад ли повея?

Търся покой, а уханна съм, жива.

Нищо не чакам, защо ли копнея?

Ще ми се просто да бъда щастлива.

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??