Aug 31, 2007, 6:33 PM

ПОЛОВИН ЖИВОТ 

  Poetry
850 0 3
            Половин живот
                                         

Безценното в ръцете ти оставих.
Изгубеното, сама намерих го за теб.
Несъществуващото го създадох.
Умирах и живях, но все за теб.
И мъртвото с целувка съживих,
и лошото заради тебе умъртвявах.
Непростимото стотици пъти го простих.
Умирах и живях, но твоя все оставах.

Половин живот на тебе подарих,
раздадох се докрай, бях себе си предала,
а ти, безценното до вчера, днес смени
за някаква трохичка обич закъсняла.
Че се забравя миналото, се надявам,
че все някой утре пак ще ме прегърне.
Но АЗ половин живот зад себе си оставям,
а него... НЯМА вече кой да ми го върне.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Защо това се случва с всички жени? Наивници ли сме или просто мъжете не могат да обичат?
    Стиховете са чудесни!
    Дано да намериш този, който да те направи щастлива!
  • Много истинско!!!
  • Де да можех да ти върна изгубеното...Натъжи ме Но това е красива тъга...
Random works
: ??:??