Oct 11, 2012, 10:24 AM

Половин минута 

  Poetry » Love
503 0 2

Искам половин минута любов,
за да накарам времето да спре.
Да бъдеш себе си бъди готов,
ела до мен, не казвай не!
 
Със теб и половин минута време
е по-добре от вечност с някой друг.
По теб изгарям, дявол да го вземе,
отдавна си мечтаех да си тук!
 
Ако ме искаш още – прегърни ме
и нека си говорим без слова...
За половин минута целуни ме...
а след това ме остави сама.
 
А тръгнеш ли си, забрави ме -
ей така, за половин минута!
И без това за тебе нямах име,
нито любовта ми беше чута.
 
Едно помни: съдбата връща
за реките от изплакани сълзи...
Животът мигом преобръща –
и губещият може да си ти!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сърдечно благодаря за хубавите коментари И аз ви желая качествено време с любимия човек! Обичайте се и помнете: по-добре малко, но истинско, отколкото много, но без смисъл!
  • Много ми хареса браво !!!!

    За половин минута моля аз сега,
    половин минута с теб и любовта...
Random works
: ??:??