Jan 8, 2007, 1:09 AM

Половин стихотворение (останалото е пустиня) 

  Poetry
675 0 1
(те си нямат листа)
Пустините са скромни по начало -
опесъчават си усмивките при вятър,
за да не се препъне в тях тъгата
и да им раздвижи пясъците.
За това се пишат тъжни стихове.
И бедуините безгласно влачат
си пътищата, обвили в бяло
кръстопътя на мълчанието
(там кръвта е кръв – знаят го камилите).
За това се пишат тъжни стихове.
Пустините са скромни. Те мълчат.

© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??