Sep 7, 2008, 11:09 AM

Помислих си 

  Poetry
632 0 18

„Имам те” -
си помислих
и видях
отражението си
в усмихнатите ти
очи.

Песен на щурец ме погали,
тръснах глава,
вдишах
глътка самота,
а пламъчето на свещта
ми се...
присмя.
 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??