Oct 25, 2008, 12:01 PM

Помня 

  Poetry » Love
446 0 4

Помня снежинките, топящи се

върху жарките ни устни!

Помня капките дъжд, стичащи се

по влюбените ни очи горещи!

Помня слънчевите лъчи,

плъзгащи се по нежно галещите ти пръсти

и тези слънчеви зайчета, играещи

в къдриците небрежни!

Помня как на рамото ти успокоена

пак тихичко заспивам!

Помня приспивните ти устни,

бдящи на челото ми!

Помня мекотата на любимия ми дъх на събуждане!

И тези мили думи, извиращи от

глъбините на сърцето ти!

Помня, че ти принадлежа с душата си!

И само ти си в мислите ми!

Помня, ти знаеш, че винаги ще помня!

 

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??