Jan 11, 2014, 8:48 PM  

Понякога 

  Poetry » Love
924 0 2

Понякога те искам страшно много,

понякога от тебе ме боли.

Оглеждам се и тръгвам мълчаливо,

но спирам се и бягам пак към теб.

 

Понякога си моя ангел,

издигаш ме в далечни висини.

Понякога си моя демон

потапяш ме в тъмни дълбини.

 

Понякога съм мила и прекрасна,

понякога не се търпя.

Навярно иде ти да кажеш тръгвай,

но ти оставаш и хващаш ми ръка.

 

Понякога и някога се случва 

да плачем или смеем през сълзи,

но винаги  в сърцето място има

за твойте черни огнени очи.

© Йълдъз Пелтекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвам се. Това наистина е едно от първите ми и най- искрени стихотворения.
  • Много истинско и силно! Много, много ми харесва!
Random works
: ??:??