Jul 7, 2019, 7:11 PM

Понякога 

  Poetry » Love
455 0 0

Понякога трябва сам да се разкъсаш...

да стиснеш сърцето си с двете си ръце...

Да го попиташ "По дяволите... кажи ми какво искаш..

Кого да изгоря... чие сърце заради мен да спре..?"

Понякога е нужно да направиш труден избор...

понякога е нужно сам да се унищожиш...

За да не страда никой, по вина на грешните ти чувства...

понякога е най-добре душата своя да изпепелиш...

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??