От ръцете ми скръстени,
когато махнете чемшира,
поставете го до кръста ми -
натопен в чаша бира.
Не искам да ми пее поп!
Съберете всички музиканти,
да скъсат „жиците” от рок и поп -
за ужас на благоприличните педанти.
© Милко Христов All rights reserved.
Би се получил жесток резултат!!!