Jul 6, 2007, 10:03 AM

попитай... 

  Poetry
662 0 14
Попитай вятъра, той ще ти разкаже
за синята ми обич, сбъдната в небе,
когато ме полюшваше в дланта си
с лазурие от незабравчените цветове.
Попитай слънцето, то помни топлината
на тихата отдаденост във ден,
преливайки лъчите си във светлината,
извайваше те с обич светла в мен.
Попитай времето, отминало в очите,
как плачеше с дъжда във есента,
когато ти си тръгваше... не ме позна,
ала душата ми е в твоята  сълза...





© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??